Miske » Specials » Facebook promotips
Miske: Informatie van A tot Z

Handige tips van het sociaal netwerk Facebook

Handige tips van het sociaal netwerk Facebook Facebook is bij velen niet meer weg te denken. Zowel privé als zakelijk wordt dit sociaal medium vaak ingezet. Voor organisaties en bedrijven is Facebook best handig om veel mensen te kunnen bereiken. Op een eenvoudige, snelle en efficiënte manier promoten zij hun activiteiten en posten ze volop nieuws, foto's en andere informatieve artikelen. Het is als het ware een heuse marketingtool waarvan dankbaar gebruik gemaakt wordt.

Promomogelijkheden

Facebook heeft tal van handige opties aan boord om een groter publiek te bereiken. Dit is handig, denk bijvoorbeeld maar aan het delen van berichten rond waar jijzelf, je bedrijf of je organisatie beter van kan worden. Meer potentiële klanten, meer cliënten, extra bezoekers en wie weet zit er door de promotiemogelijkheden in Facebook wel een prijsje voor jezelf in.

Snel lezen

Sommige mensen volgen heel veel Facebook-pagina's. Het is dan niet altijd makkelijk om dit alles bij te houden. Via RSS-feeds volg je vlot alle pagina's en mis je geen enkel bericht. Je kan ze zelfs in je mailbox ontvangen wat het makkelijker maakt om teksten te doorbladeren en berichten te verwijderen.
Hoe promoot ik de berichten van mijn Facebook-pagina?

Hoe promoot ik de berichten van mijn Facebook-pagina?

Internetmarketing of e-marketing is hipper dan ooit. De meeste organisaties en bedrijven zijn immers actief op social media waaronder bijvoorbeeld Facebook. Via dit medium kan je een ruim publiek wete…
Stemmen winnen via een Facebook-fotowedstrijd

Stemmen winnen via een Facebook-fotowedstrijd

Wie een Facebook-profiel heeft en wel eens rond snuistert op Facebook, ziet wel eens een leuke wedstrijdtip voorbij komen van een bedrijf of organisatie. Stuur een mooie foto in van een landschap of j…
Gepubliceerd door Miske op 12-07-2015. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Simon, Pixabay
Schrijf mee!